TRENDOVI

Koje odjevne komade obožavaju zvijezde?

Svaka ima svog favorita!

Iako s hrpom stilista oko sebe, većina zvijezda ne izgleda uvijek dobro, ali zato barem prepoznatljivo. Na kraju krajeva, i zvijezde su smrtnici koji se zaljubljuju u pojedine komade i nose ih kad god im se pruži prilika. Pa čak i onda kada to nije najbolji odabir.

 

Nova sjajna zvijezda na hollywoodskom nebu Carey Mulligan naprosto obožava Pradine male crne haljine. Kako mnogi mladu glumicu proglašavaju novom Audrey Hepburn nimalo ne čudi njen ziheraški modni odabir. Na svu sreću, Carey ponekad odabere i nešto hrabrije varijante male crne haljine poput one u gladijatorskom stilu od traka sa zakovicama.

 

Sličan stil njeguje i Jennifer Aniston koja je prepoznatljiva upravo po jednostavnom, čistom stilu. Omiljeni dizajner joj je Calvin Klein, stoga nimalo ne čudi njena opsjednutost jednostavnim crnim haljinama. Možete je voljeti ili mrziti, ali činjenica je da joj uz onakvo tijelo ni ne treba ništa više.

Nicole Richie je odavno sklopila pakt s vragom zvanim Rachel Zoe. Stilistica i zvijezda izgledaju gotovo identično: obje vole hipi nakit, duge haljine zanimljivih printeva i velike naočale. Nicole je maksi haljine pretvorila u svoj zaštitni znak i rijetko kad se pojavi na eventu u nečem drugom.

Rihanna je odrasla i iz slatkice s Barbadosa se transformirala u opasnu mačku koja voli crninu. Crno na crno, podignuto crnim je njena česta kombinacija i volimo je dok god ne izgleda jeftino.

Kate Moss nameće trendove kao što je to nekad činila Madonna. Jedan od njih je svakako i kombinacija kratkih hlačica i blejzera kojoj uistinu nema zamjerke jer je toliko prilagodljiva da u njoj ovisno o materijalu možete i na dodjelu Oscara i na kavu.

Victoria Beckham je prepoznatljiva po jednom asesoaru za kojim uzdišu žene diljem svijeta- Birkinici! Procjenjuje se da njena kolekcija vrijedi oko vrtoglavih milijun i pol eura, ali ona ih ne čuva pod ključem. Dapače, nosi ih svuda, čak i u supermarket.

Borina Kopčić

Objavljeno: 20.06.2010. u 17:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p