TRENDOVI

Koji proljetni modni komadi se isplate kupiti na sezonskom sniženju?

Modni komadi koje ćemo tek nositi!

Kada je sezonsko sniženje u pitanju, vrlo često znamo kupovati impulzivno. Tako se u našoj shopping košarici najčešće pronađu modni komadi koji su poprilično trendovski te kao takvi imaju svoj rok trajanja, koji je poprilično kratak, stoga nije naodmet razmišljati nekoliko koraka unaprijed i u svoj ormar staviti komade koje ćemo nositi za vrijeme nešto toplijih mjeseci!

Iako vam se razmišljanje o toplim danima čini pomalo banalnim, vrijeme toliko brzo prolazi da je samo pitanje trenutka kada ćemo kapute i tople pulovere zamijeniti s nešto prozračnijim i laganijim modnim komadima. Proljeće kao takvo uvijek dočekamo nespremni, barem kada je odijevanje u pitanju, pa se tako najčešće upuštamo u kupovinu modnih komada koju su tek netom stigli na police omiljenih brendova, no njihova cijena nam i ne ide baš u prilog. Iz tog razloga su sezonska sniženja sjajna jer nam omogućuju da nabavimo neke ključne komade koji su baš uvijek u trendu i to po zaista povoljnim cijenama.

Tako su se na našem popisu pronašle chic suknje obogaćene cvjetnim uzorkom koji je svako proljeće neizostavan, baš kao i komadi na vječno omiljene točkice. Sezona u kojoj prugice nisu dobrodošle ne postoji, pa tako i s odabirom ovog uzorka ne možete pogriješiti. Poderane traperice, lagana, ženstvena haljina ili pak novi par sandala nešto je s čime možete započeti svoju pripremu za mjesece koje već željno očekujemo, a u nastavku otkrijte gdje i pokojim cijenama ih kupiti!

Stradivarius (140 kn), (120 kn)

Zara (200 kn), (200 kn)

Stradivairus (80 kn)

Stradivarius (120 kn), (120 kn)

Pull&Bear (70 kn), (80 kn)

Uterque (390 kn)

Pull&Bear (120 kn), (50 kn)

Uterque (290 kn)

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Stradivarius, Uterque, Pull&Bear
Objavljeno: 10.01.2020. u 10:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p