TRENDOVI

Koji vam je najdraži model traperica?

Asos nudi odlične modele
Opće poznati ženski problem svakako je kupnja savršenih traperica. Dok smo kao djevojčice i tinejdžerke kupovale modele prvenstveno zbog boje i modernog kroja, danas većina žena bira model koji joj najbolje stoji i ne obazire se previše na aktualne trendove. Traperice dolaze u nekoliko ključnih modela, a poznati webshop Asos je simpatično predstavio najnosivije modele, stilizirane na proljetni način. 

Traperice su podijelili u 5 skupina - ultra skinny, klasičan skinny, uski boyfriend model, vrećasti boyfriend model i trapezice. Svaki od spomenutih modela možete pronaći u vašem najdražem high street dućanu i svaki od njih ima svoju funkciju. Za ultra skinny se najčešće odlučuju dugonoge trendseterice koje vole naglasiti svoj glavni atribut - duge noge. Klasičan skinny se vrlo vjerojatno nalazi u ormaru svake žene - nosiv je u svim prigodama i odgovara svakoj građi. Žene s oblinama vole ga nositi uz dobre štikle, a mršavice ga preferiraju uz gležnjače ili ravnu cipelu.

Boyfriend modeli su škakljivi i zapravo su idealni za mršave i visoke djevojke jer se one niske izgube u tom modelu. Žene s oblinama ga mogu dobro isfurati uz visoku štiklu, remen u struku i majicu/košulju/vestu koja se obavezno nosi ugurana u hlače. Za kraj tu je trapez model koji je savršen za ženstvenu građu jer naglašava atribute, a prikriva sve nedostatke.

Koji model traperica je vaš najdraži?

Ana Bacinger
photo: asos

 

Objavljeno: 02.03.2013. u 15:19
Tagovi: Traperice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p