TRENDOVI

Kolekcija koja je osvojila H&M-ov dizajnerski tim

Minju Kim pobjednica je prestižnog modnog natječaja

H&M Design Award, prestižnu modnu nagradu koju na godišnjoj bazi dodjeljuje švedski high street lanac H&M, ove je godine kući ponijela Minju Kim, H&M-ova pobjednica za 2013. godinu, koja je magistrirala na uglednoj Kraljevskoj akademiji likovnih umjetnosti u Antwerpu.

Dizajnerica je dobila priliku osmisliti ukupno 9 odjevnih komada i 2 modna dodatka, koja će se moći kupiti u izabranim H&M-ovim trgovinama od 17. listopada, kao i u dućanima branda Opening Ceremony u New Yorku, Los Angelesu i Londonu.

U službenom lookbooku, glavne su uloge zaigrali modeli Anais Pouliot i Marikka Juhler, a fotografirao ih je Benjamin Vnuk.

Pobjednička kolekcija Minju Kim inspirirana je japanskim manga stripovima, koje je dizajnerica nastojala prevesti u stvarnost uz pomoć zaigranog i šarenog dizajna na haljinama, hlačama i puloverima.

"Ovi komadi Minju Kim pokazuju H&M-ovu predanost budućnosti i pomažu u daljnjem promicanju mode", ovom je prilikom izjavila glavna kreativka iza H&M-ovih kolekcija, Ann-Sofie Johansson.

 

H.B.

Photo: H&M

 

Objavljeno: 27.09.2013. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p