TRENDOVI

Kolekcija naočala inspirirana legendarnim likom iz omiljene serije ''Money Heist''

Limitirana kolekcija inspirirana tajanstvenim likom Profesora

Otkako je ugledala svjetlo dana, španjolska kriminalistička serija ''Money Heist'', poznatija pod nazivom ''Le Casa De Papel''ne prestaje oduševljavati javnost, a one istinske fanove oduševiti će vijest o izlasku kolecije naočala inspirirane upravo ovom legendarnom serijom o profesionalnim pljačkašima.

Poznati talijanski brend naočala Persol može se pohvaliti pozamašnim brojem različitih kolekcija naočala inspiriranim suvremenom kinematografijom; tako su svojedobno izbacili kolekcije inspirane ulogom Daniela Craiga kao britanskog špijuna u legendarnom James Bond filmu – Casino Royale, a sada su udružili snage s planetarno popularnom španjolskom serijom iz Netflixove produkcije – Money Heist. Kolekcija se sastoji od tri modela naočala, inspiriranih zagonetnim likom Profesora. Središnji model kolekcije čini elegantni crni okvir koji nadopunjuju pozlaćene leće, a sami materijali odabrani su kako bi što vjernije prezentirali atmosferu samog lika na koji su se fokusirali. Ostatak kolekcije uključuje El Profesor Original model te model El Profesor Sergio, oba dostupna u crnoj ili smeđoj boji.

Pregledati kolekciju, kao i kupiti odabrani model, možete na službenoj stranici, no imajte na umu da je ova kolekcija limitirana, stoga požurite ukoliko želite biti ponosan vlasnik ''El Profesor'' naočala s potpisom ovog poznatog talijanskog brenda.

Objavljeno: 07.04.2020. u 10:10
Tagovi: Netflix, naočale

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p