TRENDOVI

Koliko kratko se usudite ići?

Kratke hlačice su potreba proljetno-ljetne sezone. Ove godine dizajneri su između ostalog najavili i model hlačica koji su kratki poput donjeg rublja. Na kojoj dužini vi povlačite crtu?

Ljeti ne možemo živjeti bez kratkih hlačica. Neovisno radi li se o tome jesmo li u gradu ili na moru, one su casual rješenje za sve prilike.

 

Kada govorimo o hlačicama, možemo ih podijeliti na nekoliko modela - bermude, klasičan šorc i vruće. Ono što nam se sviđa kod komada koje smo pronašli za vas je raznovrsnost koju nude poznati dizajneri i dućani poput Topshopa.

 

Ukoliko ste u potrazi za bermudama koje ćete moći svakodnevno nositi po gradu, tj. finijim modelom, odaberite šire modele visokog i stisnutog struka. Za primjer možete uzeti Chloe dizajn hlača za proljeće 2009. Ako ipak želite otići malo kraće od duljine bermuda, imate izbora na pretek - od cvjetnih, šarenih i trapernih modela. Neka izgledaju što ležernije, a možete odabrati i omiljeni 'bubble' model. Novitet koji nam se sviđa kod šorceva je sjajni materijal koji ih pretvara u odjevne komade za večernje izlaske. Na to vam neće trebati ništa više osim obične pamučne majice. Idealno i jednostavno.

 

Spremni ste za one najriskantnije? Ako ste se zaljubili u dizajnerske komade poput onih koje smo mogli vidjeti na reviji Max Mare, Marni-a, Dolce & Gabanne i Stelle McCartney za proljeće 2009., mi dijelimo vaše oduševljene! Šorcevi koji su dosegli duljinu običnih bokserica preplavili su dizajnerske kolekcije. Zato ih hrabro navucite i prošetajte! Ali ipak - samo plažom.

 

Tina Bačić

Objavljeno: 09.04.2009. u 22:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p