TRENDOVI

Komadi iz bakinog ormara

Retro komadi koje morate imati

Sigurno ste kao klinka pustošili bakin ormar igrajući se princeze, Tajči ili jednostavno „velike". Danas nas moda ponovno vraća u bakin ormar i to po najljepše retro komade koje možete zamisliti. Ormari naših mama i baka često kriju dragocjenosti kojih nismo ni svjesni i možda je krajnje vrijeme da ih prekopate i nađete nešto za sebe.

Nakit uvijek dobro dođe i gotovo nema velikih razlika između onog koji se izrađuje danas, od onog otprije 30-ak godina. Kutijice s nakitom kojeg vaš ženski dio obitelji više ne nosi, kriju prave vintage unikate kakve nema nitko drugi. Osim toga, zašto plaćati da komad nakita izgleda staro, kad doma već imate iznošeni original.

Imate li sreće, imat ćete jednak opseg glave kao i vaša baka i moći ćete posuditi sve one fine i elegantne šeširiće koje sanjate. Nekad su se šeširi radili po mjeri, stoga je veliki rizik da vam uopće neće stati na glavu, a u tom slučaju poslužite se modernom verzijom, kao i kad su čarape s natom ili halterima u pitanju. Izvucite iz ormara stare marame koje ne nosite i oduševljeno prihvatite komade koje vam nudi baka ili mama. Rupci i marame mogu učiniti čuda za vaš outfit.

B.k.

foto: refinery29.com

Objavljeno: 09.11.2010. u 14:49
Tagovi: marama, šešir, Trend

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p