TRENDOVI

Komadi koje žene obožavaju, a muškarci mrze

Na crnoj listi su: harem hlače, velike naočale UGGsice...

Žene ih obožavaju, a muškarci ih ne mogu smisliti! Riječ je o pojedinim odjevnim predmetima koji nisu nimalo seksi, pa možda čak ni lijepi, ali ih žene nose jer su popularni i udobni, na užas svih muškaraca. Ne želim reći da su svi muškarci zatucani i kako žele da ženski dio populacije hoda u stilu Stepfordskih supruga, ali da pojedine trendove ne razumiju je činjenica.

Dimije

Prije tri godine viđene su na reviji Yves Saint Laurenta, a uskoro ih je izbacio svaki high street brand. Muškarci ih ne vole jer od količine materijala ne mogu čak niti zamisliti kako uistinu izgleda žena koja ih nosi, a i spušteno međunožje podsjeća na pelene.

 

Kombinezoni

Must have komad je muška noćna mora. Žene zbog njega provode još više vremena u wc-u, a i ni muškarcima skidanje istog ne ide najbolje. Ili kako je jedan muškarac izjavio: „U najboljem slučaju izgledaš kao velika beba, a u najgorem kao moja mama krajem sedamdesetih."

                                

UGG čizme

Problem UGGsica je što ih ljudi uistinu nose svuda i stalno i tu donekle razumijem muškarce. U ožujku bi ih trebalo uredno napuniti novinama i spremiti u kutiju do iduće jeseni, a i koja je poanta čizme koja se ne smije smočiti.

                                 

Trakice za kosu

Muškarci općenito mrze ženske frizure. To je činjenica. Sve te silne ukosnice, gumice, lak za kosu, pjena i osjećaj da će ako dotaknu frizuru pobrati u najmanju ruku jezikovu juhu su prilično odbojni.

Gladijatorice

Muškarci mrze žensko spremanje jer traje „godinama", a dodamo li još cipele koje se skidaju i oblače cijelu vječnost jasno je zašto im gladijatorice nisu pri vrhu favorita. Osim toga, one i najbolje noge skrate za trećinu.

                    

Tajice

Same po sebi nisu loše. Kolega Ribafish je jednom izjavio „Blažen bio tko tange izumio, a proklet bio onaj tko dade da ih svatko nosi!". Isto vrijedi za tajice. One otkrivaju svaku nesavršenost i rijetko stoje ikome, osim ako nije siječanj i služe kao zamjena za guste čarape.

Smoking

Toleriraju klasično poslovno odijelo, ali im nije jasno tko bi još uz to kombinirao kravatu ili leptir mašnu, a da nije muško.

Tregerice

Traper tregerice asociraju na dvije stvari: 1. farmere u Teksasu i 2. trudnice u visokom stupnju blaženog stanja. Što fali običnim trapericama?

Prevelike naočale

Sindrom „žene-muhe" može se vidjeti na svakoj domaćoj špici i rivi. Glavni problem nije što ih nosite nego ako ih uopće ne skidate ili ako vam ne pristaju. Zapamtite jedno od osnovnih pravila: sunčane naočale nikad ne nosite kada razgovarate s nekim, sjedite u zatvorenom ili je sunce već na zalasku.

                    

Borina Kopčić


Objavljeno: 04.06.2010. u 12:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p