TRENDOVI

Kombinacija koju volimo:

Pencil suknja i muška košulja za chic izgled

muška košulja i pencil suknja 
Razmišljate o klasičnom proljetnom stylingu u kojem ujutro možete ušetati u ured, kasnije na poslovni ručak i navečer na romantičnu večeru? U tom slučaju nema bolje kombinacije od one u kojoj je sva pažnja usmjerena na klasičnu mušku košulju koja izgleda posebno zavodljivo i privlačno uz jednostavnu pencil suknju.
 
Volimo kombinacije koje su bezvremenske i u kojima žena izgleda snažno i samouvjereno, neovisno o svim trendovima koje joj nameću modni dizajneri i high street brendovi. A, klasika poput njegove košulje koju ste neprimjetno posudile iz ormara i vaše najdraže pencil suknje koja naglašava sve ženske atribute spada upravo u tu kategoriju. Ovaj spoj izgleda najbolje uz vrtoglavo visoke salonke u nekoj neutralnoj boji, no sve veći broj fashionistica uz košulju i pencil suknju kombinira ravne mokasinke, Superstar tenisice ili balerinke u špic.
 
Nakit je uvijek dobrodošao, pogotovo kod klasike koja dolazi u kombinaciji crne i bijele boje, no pazite da on bude decentan i gotovo neprimjetan. Odlučite se za šarmantnu torbicu koja će podići cijelu kombinaciju i s kojom možete ušetati u restoran ili navečer u kino, a sve poslovne stvari nosite zasebno - u elegantnoj poslovnoj torbi.
 
muška košulja i pencil suknja 
muška košulja i pencil suknja 
 H&M (199 kuna), Mango (169 kuna)
 
muška košulja i pencil suknja 
 Reserved (139 kuna), H&M (299 kuna)
 
muška košulja i pencil suknja 
 Vero Moda (360 kuna), Comma (380 kuna)
 
muška košulja i pencil suknja 
 ​Acne (2.250 kuna), Asos (288 kuna)
 
A.B.
 
photos: pinterest
Objavljeno: 01.05.2015. u 09:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p