TRENDOVI

Kombinacija koju volimo:

Tregerice i cipele na petu

tregerice i sandale 
Svaka vaša odjevna kombinacija mora izgledati ležerno, no istovremeno želite ostaviti sofisticiran dojam? Cipele na petu u tom slučaju su najsigurnija opcija, a naša ovotjedna kombinacija koju volimo mogla bi vas osvojiti na prvu!
 
Street style trendseterice nametnule su nam brojne proljetne trendove koje obožavamo nositi, a jedan od njih je nesumljivo i onaj u kojem je sva pažnja usmjerena na ležerne tregerice koje su podignute zanimljivim cipelama na visoku petu. Ležeran traper uz visoku potpeticu dobiva jedan sasvim novi prizvuk, a naizgled dječačke tregerice postaju zanimljiv odjevni komad u kojem ćete biti glavna zvijezda, gdje god se pojavile! Neovisno odlučite li se za crne, bijele ili one u klasičnoj boji trapera, tregerice u kombinaciji sa cipelama i sandalama na petu izgledaju jako sofisticirano i elegantno. Ako ispod njih odjenete klasičnu bijelu košulju postigle ste styling primjeren poslovnom okruženju, a ako se ispod njih nađe seksepilan top od prozirnog materijala imate večernju kombinaciju koja će mamiti poglede.

Ovog proljeća u dizajnerskim i high street dućanima imate zbilja velik izbor tregerica, a ako volite kupovati po buvljacima i second hand dućanima garantiramo vam da ćete i ondje pronaći fantastične retro modele!
 
tregerice i sandale
 
karla, asos Fabio Rusconi @ Karla (1.590 kuna), ASOS (465 kuna)
 
H&M, karla H&M (299 kuna), Lori Blu @ Karla (2.990 kuna)
 
 
karla, frame denim Alexander McQueen @ Karla (4.350 kuna), Frame Denim (3.715 kuna)
A.B.
Objavljeno: 12.05.2015. u 13:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p