TRENDOVI

Kombinacija koju volimo:

Baloner i tenisice

baloner 
Stigla nam je jesen, a zajedno s njome i najdraži trendovi kojima se uvijek iznova vraćamo. Jedan od njih je sasvim sigurno i vječni baloner - klasik bez kojeg je teško preživjeti sezonu.
 
Osim što ga obožavamo u poslovnim i večernjim kombinacijama, baloner nam je postao posebno drag i u onim ležernim. A, nema bolje kombinacije od one u kojoj kultni baloner i primjetne tenisice vode glavnu riječ. Ovaj duo može se divno uklopiti u gotovo sve kombinacije, počevši od one tipične dnevne u kojoj nosite skinny jeans i pamučni pulover, preko one malo pomaknute u kojoj ste isfurale midi suknju i dolčevitu pa sve do večernje kod koje ispod balonera proviruje vaša kratka haljina… Ako težite klasici i u potrazi ste za dobrim komadima koje možete kombinirati na više načina i posegnuti za njima u svim onim situacijama kada nemate previše inspiracije za lude stylinge, naš je savjet da se bacite u potragu za dobrim balonerom i udobnim tenisicama!
 
baloner i tenisice 
AdidasY3 @ Karla (2.290 kuna), H&M (299 kuna)​AdidasY3 @ Karla (2.290 kuna), H&M (299 kuna)
 
Adidas Originals @ Shoe Be Do (699 kuna), Michael Kors (3.305 kuna)​Adidas Originals @ Shoe Be Do (699 kuna), Michael Kors (3.305 kuna)
 
Adidas (769 kuna), Mango (500 kuna)​Adidas (769 kuna), Mango (500 kuna)
 
A.B.
Objavljeno: 13.10.2015. u 12:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p