TRENDOVI

Kombinacija koju volimo:

Crvena i ružičasta su odličan spoj!

crvena i ružičasta

Tko kaže da se dvije upečatljive boje ne mogu nositi zajedno? Zara nam je u svom najavnom lookbooku za proljeće 2017. pokazala da one mogu izgledati fantastično u kombinaciji! Pričamo o spoju ružičaste i crvene boje - spoju koji je oduševio brojne modne zvijezde.

Ova otkačena kombinacija mogla bi biti vodeći trend sezone jer ponuda high street dućana vrvi genijalnim odjevnim komadima i modnim dodacima u tonovima ružičaste i crvene. Naš je savjet da investirate u jedan odličan komad u ružičastoj i jedan u crvenoj boji te da ih maštovito nosite uz bazične komade.

Primjerice - pamučni pulover ružičaste boje izgleda odlično u kombinaciji s ispranim trapericama i zanimljivim crvenim sandalama! Neke od divnih komada iz ponude naših dućana i online shopova pogledajte u nastavku i inspirirajte se za proljetnu kombinaciju u kojoj ćete biti glavna street style zvijezda.

crvena i ružičasta

crvena i ružičasta

H&M (79 kuna), H&M (349 kuna)

H&M (79 kuna), H&M (349 kuna)

Manufacture D'essai @ Karla (cijena na upit), Pull&Bear (200 kuna)Manufacture D'essai @ Karla (cijena na upit), Pull&Bear (200 kuna)

Zara (180 kuna), Topshop (472 kuna)

Zara (180 kuna), Topshop (472 kuna)

A.B.

Objavljeno: 14.03.2017. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p