TRENDOVI

Kombinacija u koju ćete se zaljubiti ako volite boje

Style File by Ana Bacinger

večernja kombinacija 
Velika većina maturantica svoje je maturalne haljine nabavila ili barem zapikirala u dućanu. Trend koji definitivno vlada u svijetu maturalnih haljina su kratki modeli, šarenih uzoraka i djevojačkih krojeva. A, kako ih stilizirati na svečan i cool način - saznajte u nastavku!
 
‘Pozdrav!

Na Outnetu sam kupila ovu slatku haljinu marke Markus Lupfer za maturalnu večer pa te molim savjet u koje modne dodatke da je nosim. Imaš li možda prijedlog i za kosu i make up? Hvala od srca. Zorana’
 
Draga Zorana,

ova upečatljiva haljina najbolje će se slagati s modnim dodacima u sličnim bojama. Savjetujem ti sa izbjegavaš crne dodatke i da posegneš za modelima u jarkim nijansama plave, crvene i narančaste. Mala clutch torbica u jarkoj boji i sandale sa stabilnom potpeticom divno će izgledati uz ovaj model haljine. Poigraj se retro loknama s razdjeljkom na stranu ako imaš dugu kosu, a od make up-a posegni za mačkastim potezom crnog tuša i jarko narančastom mat nijansom na usnama.

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.
 
HALJINA: Markus Lupfer (1.367 kuna), TORBICA: Mango (349 kuna), SANDALE: Loriblu @ Karla (cijena na upit), OLOVKA ZA USNE: MAC (120 kuna)
 
A.B.
Objavljeno: 14.05.2016. u 22:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p