TRENDOVI

Kombinacije idealne za prijelazno razdoblje

Što svjetske trendseterice nose posljednjih dana?

Prijelazno vrijeme zna biti zbunjujuće kada je posrijedi izbor stylinga. Topli dani i prohladne večeri često nam ne ostavljaju mnogo prostora za manevar, a posljedica toga jest da se okrenemo provjerenim kombinacijama i pritisnemo pauzu na maštovitost. Kako se taj scenarij ne bi dogodio i aktualne sezone, bacili smo oko na svjetske trendseterice koje nas, po običaju, nisu razočarale.

Kako bismo se lako priviknuli na temperaturne razlike i dočekali ljeto u punom sjaju, bitno je savladati slojevito oblačenje. Ono je zasigurno lakše u toplom periodu nego zimi te ćemo posao obaviti dodavanjem laganih parki, kožnih jakni i općenito se igrajući komadima koji otkrivaju i onima koji zakrivaju. Prijelazno razdoblje je i jedino kada možemo doista uživati u nošenju otvorenih sandala s dugim hlačama, kratkih bermuda s kožnom jaknom ili sakoom, kao i prozračnih haljina s ležerno prebačenom vestom. Kontrasti su uvijek zanimljivi, stoga ne oklijevajte iskoristiti ovo kratko, temperaturom idealno razdoblje.

 

Matea Martek

photos: a love is blind, atlantic-pacific, kattanita, gary pepper girl, man repeller, fash n chips, ring my bell, zanita, peace love shea, tuula vintage

 

Objavljeno: 04.06.2014. u 11:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p