TRENDOVI

Kombine vrijedan 15,000 funti

Agent Provocateur službeno lansirao prestižnu liniju donjeg rublja Soirée
Iako je Victoria's Secret grudnjak od 2,5 milijuna dolara, čije je zaštitno lice ove godine Miranda Kerr, uvjerljivo najskuplji i najluksuzniji komad donjeg rublja, konkurentski brand Agent Provocateur obznanio je kako i on ima svog „konja za trku".

Kombine od 15,000 funti mnogima će se činiti apsurdnim, no prvi vizuali Agent Provocateur kampanje u prvom planu pokazaju kristalima optočen komad donjeg rublja, preko kojeg će biti prava šteta prebaciti itijedan drugi odjevni predmet, pogotovo ako ste za njega izdvojili peteroznamenkastu cifru.

Lukuszno rublje, optočeno Swarovski kristalima, dio je Soirée podlinije ovog branda, koja je svjetlo dana prvi put ugledala prije dvije godine. Novost je da se njen kompletan asortiman, uključujući svilene ženske bokserice po cijeni od 295 funti, danas može pronaći i online, dok će spomenuti kombine biti dostupan od 5. studenog u britanskoj robnoj kući Harrods.

Povodom lansiranja Soirée proizvoda, izrađenih od najfinije svile te ručno izvezenih u limitiranim količinama, u online formi, Agent Provocateur osmislio je kratak, ali izuzetno seksi horror film naziva „Les Fleurs Du Mal", koji možete pogledati u nastavku. Ukoliko se pitate tko bi danas izdvojio za potencijalno (pre)cijenjeno donje rublje, za kraj vam možemo otkriti da su liste čekanja već formirane za kupce s Bliskog istoka i iz Rusije.

H.B.

Objavljeno: 02.11.2011. u 13:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p