TRENDOVI

Kombinezon iz H&M-a kao stvoren za vruće ljetne dane

Modni komad kojeg se isplati imati u ormaru

Sigurni smo kako svatko od nas ima svoj učinkovit recept za bijeg od visokih temperatura, pa tako jedni svoju dozu osvježenja pronalaze na plaži, kupajući se u moru, dok drugi svoj ostanak u gradu pokušavaju učiniti što više ugodnijim, pijući osvježavajuće koktele i boraveći na lokacijama koje visoke temperature čine znatno podnošljivijima. Također ljeti je sve nekako opuštenije i jednostavnije te upravo to možemo primijetiti i na našim outfitima, stoga i ne iznenađuje što se ovaj kombinezon iz H&M-a nametnuo kao jedan od najpoželjnijih komada u ormaru, budući da savršeno odgovara zahtjevima visokih temperatura.

Iako nam svaka sezona donosi novitete u modnom svijetu kojima je sve teže odoljeti, postoje neki klasici kojima se uvijek rado vraćamo, a u tu skupinu definitivno spadaju kombinezoni. Ljubav prema ovom modnom komadu obnovili smo upravo za vrijeme ljetnih mjeseci, a to možemo zahvaliti njihovoj jednostavnosti. Jednostavnost kao takva nam je posebno važna ljeti jer zbog visokih temperatura ne želimo nositi previše toga na sebi, a s druge strane u jednom modnom komadu imamo cijeli outfit, stoga se vrlo uspješno poštedimo onih trenutka kada besciljno stojimo pred ormarom i zaključujemo kako nemamo što odjenuti.

@isabelmarind

Nadalje, Instagram je odavno prepoznat kao prava modna riznica i vječita inspiracija, pa tako pojedini modni komadi zadobiju našu punu pozornost, a ove sezone se u fokusu pronašao i ovaj kombinezon iz H&M-a. Riječ je o sjajnom modnom rješenju kada ne želite pretrpati svoj kovčeg modnim komadima, budući da se u njemu krije pregršt raznih modnih izdanja. Tako ga možete nositi na plažu i kombinirati s omiljenim kupaćim kostimom ili se prošetati u njemu po vrućem gradskom asfaltu te tu šetnju učiniti nešto udobnijom. Možete ga kupiti po cijeni od 300 kuna, a zbog njegovog prugastog uzorka sigurni smo kako će biti vaš favorit i u narednim sezonama.

@mariesbazaar

@ariannamalorzo

@tessplk

H&M (39,99 eura)

Objavljeno: 07.08.2019. u 09:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p