TRENDOVI

Kombinezoni: 13 odličnih modela za dnevne i večernje kombinacije

Divni modeli koje obožavamo!

Govorimo li o zimskim kombinacijama, možemo se složiti kako ono čemu težimo je funkcionalnost, praktičnost i udobnost, a kako bismo to postigli valja izabrati prave odjevne komade koji niti u jednom trenutku neće razočarati. Kombinezon je odabir kojeg obožavamo u apsolutno svim vremenskim uvjetima, a oni zimski posebno su nam dragi jer dopuštaju veliku dozu stilske zaigranosti.

Kao što smo spomenuli, kombinezonom se je nametnuo kao bezvremenski odabir koji baš nikad ne razočara, već naprotiv svakoj kombinaciji pruža zanimljivu modnu priču kojoj se uvijek vraćamo. Što se tiče modela, zimske temperature vole kombinezone koji dolaze s dugim rukavima, no nisu isključene niti treger varijante koje volimo nositi u kombinaciji s omiljenim toplim džemperima i dolčevitama. Nadalje, osim dnevnih kombinacija, kombinezoni se vrlo dobro snalaze i u onim večernjim gdje su glavna zvijezda glamuroznih i ženstvenih modnih nota.

Kombinezon u večernjoj varijanti mora biti elegantan i profinjen, po mogućnosti od finog svilenog materijala ili baršuna, a sve skupa nadopunjen stylish detaljima u vidu nakita i modnih dodatka, a možete eksperimentirati i s različitim dužinama. Aktualna ponuda omiljenih high street brendova u svojoj ponudi ima divne modele koje dolaze u nešto zagasitijim nijansama te nude ponešto za svakog, stoga predlažemo da u istu što prije zavirite jer smo sigurni da ćete pronaći baš onaj kombinezon koji najbolje pristaje vašem osobnom stilu.

U nastavku smo izdvojili najljepše modele kombinezona iz aktualne ponude popularnih brendova!

Uterque (1400 kn)

Reserved (230 kn), Zara (300 kn)

Bershka (300 kn)

Reserved (250 kn), Bershka (300 kn)

& Other Stories (830 kn)

& Other Stories (680 kn), Zara (300 kn)

Bershka (350 kn)

Zara (300 kn), & Other Stories (830 kn)

Reserved (400 kn)

Foto: Instagram, Reserved, Zara, & Other Stories, Uterque, Bershka
Objavljeno: 20.11.2019. u 11:28

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p