TRENDOVI

Kombinezoni koje se isplati kupiti na sniženjima 'high street' brendova!

Komadi koje želimo u svom ormaru!
Sezonska sniženja omiljenih high street brendova traju već neko vrijeme, no u ponudi se još može pronaći pokoji dobar komad. Iako smo i dalje u zimskom raspoloženju i garderobi, sve više pažnje obraćamo na komade koje možemo prenijeti u nadolazeću proljetnu sezonu. Zbog toga smo zavirili u ponudu kombinezona i izdvojili nekoliko različitih opcija koje se isplati uloviti!

Kombinezoni su u posljednje vrijeme postali jako popularni, posebno traper verzije. Jednako su privlačni u širim krojevima, kao i u užim verzijama s trapez nogavicama za retro estetiku. Općenito, s ovim odjevnim komadom nećete pogriješiti ako želite postići ležeran street style look, posebno ako se radi o nešto opuštenijim krojevima i čvršćim materijalima. Osim svakodnevnih izdanja, kombinezon je izvrsna opcija i za svečanije prilike. Ponekad se jednostavno zasitimo haljina, a dugi kombinezoni su odlična alternativa koja baš uvijek izgleda elegantno.

Iako se na prvi pogled čine kao jednostavan i samostalan komad, kombinezoni su stvoreni za slojevite kombinacije. Mogu se kombinirati s dolčevitama i klasičnim košuljama ako želite modele bez ili s tanjim naramenicama prilagoditi hladnijim danima. Prednost ovog odjevnog komada koju obožavamo je to što nam skraćuje vrijeme razmišljanja ispred ormara. Uz gležnjače i jaknu, imamo gotov outfit u samo nekoliko trenutaka, a s dolaskom toplijih dana dovoljno je dodati omiljene tenisice i statement torbicu.

H&M (19,99 €), (30,99 €)

Mango (29,99 €), (29,99 €)

Mango (29,99 €)

Mango (49,99 €)

Mango (49,99 €), Reserved (19,99 €)

Reserved (22,99 €), (35,99 €)

Zara (15,99 €), (17,99 €)

Zara (17,99 €), (19,99 €)

 

 

Foto: Instagram, Mango, Zara, H&M, Reserved
Objavljeno: 17.01.2023. u 11:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p