TRENDOVI

Konačno je stiglo vrijeme da se vratimo jednoj od omiljenih aktivnosti – bezbrižnom shoppingu!

Počastite se ponekim biranim komadom iz više od 450 trgovina!

Sigurni smo da 'pamtite samo sretne dane' i budućnost gledate kroz ružičaste naočale, pa je stoga vrijeme da razvučete široki osmjeh i počastite se ponekim biranim komadom (ili s nekoliko njih) iz više od 450 trgovina City Centera one Zagreb East, Zagreb West i Split.

Savršenu inspiraciju za idući shopping pronaći ćete u novoj kampanji Back to shopping! koja pomiče vizualne i estetske granice, a nastala je pod kreativnim vodstvom i fotografskim objektivom Mladena Šarića. Kao idealna kulisa za snimanje odabran je upravo City Center one, a fantastični outfiti koje je složio poznati modni urednik Saša Joka svoj su puni sjaj dobili u trgovini bio&bio, izlogu poznatog branda C&A, modernom interijeru Mango dućana te na hodnicima samoga centra. Jelena, Nevena i Teuta iz agencije Colors Model Management pokazale su da nas čeka modno eklektično proljeće i ljeto te da nespojive kombinacije – jednostavno ne postoje.

Pustite mašti na volju pa kombinirajte različite geometrijske uzorke, ali ubacite i poneki animal print, romantiku naglasite cvjetnim uzorkom, nemojte odustati od crnih statement komada, a za pamtljiv futuristički look birajte snažne monokromne kombinacije. Trendi frizure u ovoj kampanji potpisuje hair stilistica Milena Maršić iz frizerskog studija Glamour, dok se jedan od najpoznatijih domaćih vizažista, Saša Joković, poigrao snažnim make upom koji naglašava svježinu, prirodnu ljepotu i besprijekoran izgled. Kampanju koja najavljuje povratak shoppingu kamerom je zabilježio Timy Šarec, snimatelj poznat po suradnjama s portugalskim Vogueom.

Foto: Mladen Šarić
Objavljeno: 25.05.2020. u 12:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p