TRENDOVI

Kožne hlače kao najomiljeniji jesenski trend

Modni komad s kojim ove sezone jednostavno nema greške!

Svaka sezona sa sobom donosi neke nove modne trendove u koje jedva čekamo uskočiti, no jesen je od svih godišnjih doba definitivno najmaštovitija. Stvaranje nove garderobe za jesen nešto je čemu se posebno veselimo, a iako smo tek na njezinom samom početku, neki od vodećih trendova jasno su se iskristalizirali!

Jesen je sjajan period za eksperimentiranje s odjećom, ponajviše zbog toga što se u jednom danu izmjene sva godišnja doba, pa tako jedinstvenog modnog pravila nema. Nosimo sve, od kombinacija pletiva i nešto kraćih uredskih hlača, pa sve do visokih čizama i lepršavih haljina. No, kao i svake sezone, tako i ove, jedan je trend već sada zadobio pažnju brojnih fashionistica, ali i high street brendova, pa je tako nemoguće, a ne primijetiti modele kožnih hlača, koji zauzimaju počasno mjesto na policama modnih kuća. Ovaj moderni klasik nešto je u što rado uskačemo baš svake godine, no ove će se istaknuti nešto svestraniji i elegantniji modeli. Bilo da je riječ o sjajnoj, mat, brušenoj ili imitaciji kože, ovom materijalu rado se vraćamo već s prvim padom temperatura.

Ono što volimo kod ovog modnog komada jest njegova udobnost, pa tako nerijetko zamjenjuje i omiljene modele traperica, ali i pruža jednu modernu, odvažnu notu koju je vrlo lako uklopiti u razna modna izdanja, od ležerne šetnje gradom, pa sve do elegantnih i posebnih prigoda. U nastavku smo izdvojili nekoliko modela koje ćemo sigurno viđati posuda, stoga požurite nabaviti svoj primjerak!

Mango (1400 kn), (1300 kn)

Mona (1800 kn)

Uterque (2190 kn), (2190 kn)

Mona (2000 kn)

Mango (1200 kn), (250 kn)

Mona (1670 kn)

Uterque (2500 kn), (2590 kn)

Foto: Instagram, Mona, Uterque, Mango
Objavljeno: 26.09.2020. u 21:44
Tagovi: kožne hlače

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p