TRENDOVI

Kožne hlače: ‘must have’ model koji morate imati

Odlične hlače želite li odvažan stylish izgled!

Trenutno se nalazimo u zimskom periodu godine, a to znači da su u fokusu topli modni komadi. Ipak, ne moramo odustati od onih najdražih pa su tako kožne hlače bez imalo razmišljanja apsolutni broj jedan. Naravno, to je uglavnom imitacija kože jer su u fokusu high street brendovi, stoga po povoljnoj cijeni u kolekciju možete pridružiti stylish modele koji se tako lako kombiniraju!

Kožne hlače su statement i odvažne, a to znači da se moraju pronaći u baš svakom ženskom ormaru. Naime, spomenute modele nosimo u raznim varijantama, a što se tiče onih dnevnih, kombiniramo ih s udobnim džemperima, oversized košuljama i kardiganima ili pak hoodicama za pravi street look. Sve skupa je sjajno zaokružiti najdražim gležnjačama ili čizmama te trendi kaputom. S druge strane, kada govorimo o večernjim izlascima, kožne hlače nosimo s nešto zavodljivijim topovima ili košuljama, ali i primjerice efektnim korzetima i sl. Isto tako, u tom slučaju biramo cipele na potpeticu i upečatljiv nakit.

Što se tiče boja, iako najčešće biramo crne modele, nisu isključeni niti oni u boji. Recimo smeđi modeli se ove sezone nameću kao veliki trend, a puno je slobode i u izboru kroja. Stoga, ako već niste, pravi je trenutak da nabavite stylish kožne hlače s kojima će svaka kombinacija biti još bolja, a kako bismo vam olakšali shopping, u nastavku smo izdvojili nekoliko najljepših modela iz aktualan high street ponude!

Bershka (180 kn)

Reserved (200 kn), H&M (34,99 €)

Bershka (100 kn)

Reserved (120 kn), Zara (130 kn)

Uterque (1500 kn)

Reserved (120 kn), Bershka (150 kn)

Bershka (100 kn)

Uterque (1100 kn), Zara (230 kn)

Reserved (230 kn)

Uterque (1500 kn), Zara (230 kn)

Foto: Instagram, Reserved, H&M, Zara, Bershka, Uterque
Objavljeno: 11.01.2022. u 11:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p