TRENDOVI

Kratke vjenčanice: divan odabir koji možete nositi i poslije vjenčanja

Posebni modeli koji privlače svu pažnju!

Vjenčanje je zasigurno jedan od najvažnijih dana svake žene, a osim slatkih briga oko organizacije, odabir savršene haljine može potrajati i do nekoliko mjeseci. Iako većina žena ima viziju svoje savršene vjenčanice, nije neobično izgubiti se u bespuću divne ponude, kao niti okrenuti nekim nekonvencionalnim izborima koji odišu posebnim i unikatnim modnim potpisom.

Na spomen vjenčanica, većini nam najprije na pamet padnu slike raskošnih krinolina, 'sirena' krojeva ili pak jednostavnih slip modela. Ipak, unazad nekoliko sezona kratke vjenčanice iznimno su se popularizirale, a sve zahvaljujući divnom dizajnu koji nije ništa manje čaroban od onig koji krasi duže modele. Naime, kraći modeli vjenčanica najčešće su odabir za 'nakon ponoći' prvenstveno zbog praktičnosti i funkcionalnosti, ali zašto ne biste tijekom cijelog vjenčanja bili komotni i nesmetano uživali u najljepšim trenutcima. Kada govorimo o prednostima kratkih vjenčanica, osim praktičnosti, činjenica kako kratke vjenčanice bez problema možete nositi i u mnogim drugim prilikama nikako nije zanemariva. Možemo se složiti da cijene vjenčanica najčešće i nisu niske, stoga kupiti haljinu koju ćete nositi samo jednom možda i nije najekonomičnija odluka, ali srećom s kratkim modelima taj problem nećete imati. Uz odabir nešto ležernijih detalja i cipela kratka vjenčanica u nekoliko trenutaka pretvara se u trendi haljinu koju možete reciklirati i do nekoliko puta.

Kako bismo vam pokazali koliko su kratke vjenčanice divne u nastavku smo izdvojili nekoliko modela iz high end i high street ponude, stoga jedino što predlažemo je da uživate u sjajnom izboru te se za neki možda i odlučite.

Uterque (1900 kn)

Alex Perry (Net-a-Porter.com), Saint Laurent (Net-a-Porter.com)

& Other Stories (500 kn), Roland Mouret (Harveynichols.com)

Roksanda (Net-a-Porter.com), See by Chloé (Matchesfashion.com)

& Other Stories (730 kn)

Bottega Veneta (Matchesfashion.com), Halston (Net-a-Porter.com)

H&M (520 kn)

Mango (400 kn), Max Mara (6000 kn)

Foto: Instagramlesimagesdetom, H&M, & Other Stories, Mango, Max Mara, Uterque, Net-a-Porter, Harvey Nichols, Matches fashion
Objavljeno: 11.11.2019. u 10:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p