TRENDOVI

Krzneni ovratnici koji su osvojili zvijezde

Poznate djevojke ne odvajaju se od Charlotte Simone asesoara

Nakon Charlotte Dellal (Olympije), čiji su kapriciozni asesoari osvojili cijeli svijet, poznate Britanke dobile su drugu omiljenu otočanku pod imenom Charlotte!

Njeno ime je Charlotte Beecham, ima tek 24 godine i može se pohvaliti linijom krznenih ovratnika od kojih se ne odvajaju najveće svjetske zvijezde.

Njen dizajnerski brand Charlotte Simone lansiran je 2011. godine, kada je Charlotte izašla sa sveučilišta i lansirala svoju debitantsku liniju krznenih modnih dodataka, a novi val popularnosti ove joj je godine osigurala Rita Ora, koja je postala zaštitno lice njene nove capsule kolekcije.

Capsule kolekcija iznjedrila je njen trenutno najpopularniji model 'Popsicle', na kojem je surađivala s Ritinom stilisticom Kyle De'Volle. Statement komadi, koji dolaze u kombinaciji boja, dosad su već ukrasili vratove i ramena Sienne Miller, Olivije Palermo i Alexe Chung, stoga ne sumnjamo da će u skorijoj budućnosti na račun ove zvjezdane reklame dobiti još više poklonica.

Bonus u cijeloj priči jest da Charlotte ovratnike izrađuje i u najkvalitetnijem, umjetnom krznu, i to po cijeni od 195 funti. 

 

H.B.

photo: Charlotte Simone, Getty/Guliver, Splash, Vogue Espana


Objavljeno: 02.01.2014. u 14:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p