TRENDOVI

Lagane jakne za jesen koje se isplati imati u ormaru!

Modni komadi kao stvoreni za prve dane jeseni!

Teška srca to izgovaramo, ali bezbrižni ljetni mjeseci se polako bliže svome kraju. Kako bi nam ta informacija što lakše 'sjela' dovoljno je baciti samo jedan pogled na nove kolekcije omiljenih high street brendova, a zahvaljujući kojima nadolazeći mjeseci nam i ne padaju toliko teško!

Sigurni smo da ste primijetili kako su nove jesenske kolekcije već stigle na police omiljenih trgovina. Tako već sada možete pronaći predivne modele čizama, od kojih se najviše izdvajaju gležnjače kao apsolutni 'must have' baš svake jesenske garderobe, kao i lagane jaknice bez kojih su prvi dani jeseni nezamislivi. Traper jakne najčešći su odabir kada je prijelazno razdoblje u pitanju i to iz jednog jednostavnog razloga - vrlo lako se kombiniraju sa svim predmetima iz ormara. Također, ovakav model jakne baš nikada ne izlazi iz mode, stoga je riječ o komadu kojeg se uvijek isplati kupiti.

Nadalje, unazad nekoliko sezona poprilično su postale popularne košulja - jakne; model koji je savršen spoj dizajna košulje i funkcionalne uloge same jakne. Ovaj modni komad izuzetno je praktičan za svakodnevno ispunjavanje obaveza jer ga vrlo lako možete zavezati oko struka kada temperature tijekom dana ponovno postanu nešto više te tako kreirati zanimljiv, casual outfit. Za poslovne prigode i elegantna izdanja tu su komadi od tvida kao vječna klasika, a u nastavku smo izdvojili nekoliko preslatkih modela jakni koje će sigurno začiniti prve dane jeseni!

Mango (1.300 kn), Zara (350 kn)

Mango (250 kn), Stradivarius (300 kn)

Mango (450 kn), Zara (400 kn)

Stradivarius (280 kn), Mango (550 kn)

Stradivarius (280 kn), Zara (230 kn)

Zara (350 kn), (220 kn)

Zara (400 kn), Stradivarius (280 kn)

Foto: Instagram, Mango, Zara, Stradivarius
Objavljeno: 18.08.2022. u 09:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p