TRENDOVI

Lagane ljetne traperice koje ćemo nositi i na jesen

Odlični modeli za stylish kombinacije!

Iako se nalazimo u periodu u kojem jedino što želimo nositi su prozračni materijali i krojevi, postoje određeni komadi kojih se baš nikada ne odričemo. Jedan od takvih komada definitivno su najdraže traperice koje i u ljetnim danima mogu biti prozračne i apsolutno odličan odabir za sve casual varijante.

Kao što smo već rekli, traperice su odjevni predmet koji uvijek i svakoj prilici valja imati uz sebe, a razlog zašto je to tako leži u činjenici da se radi o odjevnom komadu koji je adekvatan za različite prigode. Iako ljeti pomalo bježimo od dugačkih krojeva, traperice se vrlo dobro mogu kombinirati u ljetnim mjesecima, a sve zahvaljujući odličnim modelima koji će se savršeno uklopiti u ljetne visoke temperature. Za dnevne kombinacije ono što preporučujemo su trendi culottes traperice koje mogu biti iznimno tanke i s kojima niti u jednom trenutku nećete osjećati težinu visokih temperatura, a s druge strane, večernje kombinacije vole omiljene uske modele visokog struka, ali i one nešto zanimljivijeg kroja s kojima se možete upustiti u modno eksperimentiranje.

Traperice, ali i jeans općenito najviše volimo kombinati s jednostavnim ljetnim topovima, ali i romantičnim bluzama koje će sjajno naglasiti vašu osobnost. Mogućnost uklapanja u baš svaki stil, traperice čini odjevnim predmetom koji nosimo u svim godišnjim periodima i čiju kolekciju neprestano nadograđujemo novim komadima, a kako biste obavili uspješan ljetni traper shopping, u nastavku smo izdvojili divne modele iz aktualne high street ponude omiljenih brendova.

Bershka (150 kn, 250 kn)

Reserved (180 kn)

Reserved (200 kn, 250 kn)

Uterque (650 kn, 750 kn)

Zara (230 kn)

Zara (230 kn, 300 kn)

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Stradivarius, H&M, Reserved, Uterque
Objavljeno: 29.07.2019. u 11:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p