TRENDOVI

Lagani ljetni blejzeri koje ćemo nositi i na jesen!

Komad s kojim nema greške!

Iako su topli dani rezervirani samo za laganu i nešto kraću odjeću, ljetne temperature također znaju iznenaditi i to pogotovo u večernjim satima kada je potrebno pri ruci imati taknu jaknicu ili još bolje – blejzer. Upravo je blejzer jedan od onih univerzalnih odjevnih predmeta kojima se uvijek iznova vraćamo i to bez obzira na godišnje doba, stoga ako već niste, pravi je trenutak da nabavite sjajne modele koje ćete bez problema moći nositi i na jesen!

Kada govorimo o blejzerima koje nosimo ljeti, dakako riječ je o nešto tanjim modelima koji se savršeno uklapaju u kombinacije koje uključuju primjerice najdraže kratke hlačice i efektan top ili elegantnu slip haljinu. Blejzeri su sjajan komad koji u svega nekoliko trenutaka kombinaciji pruža dozu poslovne odvažnosti, ali i chic izgleda, pa volite li sinergiju klasike s trendi dizajnom, blejzer je odabir s kojim nema greške.

Što se tiče boja, moramo priznati da nam se jako sviđaju neutralni komadi koji sjajno naglašavaju preplanulu put, ali se isto tako s lakoćom kombiniraju na ostatak kombinacije, no naravno, ne bježimo niti od vibrantnih, upečatljivih kolorita koji su izbor koji će svakom outfitu pružiti ‘ono nešto’. Sukladno tome, iako vjerujemo da već imate i do nekoliko najdražih blejzera, u nastavku smo izdvojili još pokoji model iz aktualne ponude najdražih brendova za koje ne sumnjamo da će vas potaknuti na shopping!

Zara (400 kn)

&OtherStories (€59), H&M (29,99 €)

Zara (120 kn)

&OtherStories (€64), Reserved (400 kn)

H&M (19,99 €)

Reserved (300 kn), Stradivarius (230 kn)

Zara (400 kn)

Reserved (260 kn), Zara (300 kn)

Stradivarius (230 kn)

H&M (21,99 €), Reserved (100 kn)

Foto: Instagram, Reserved, H&M, Zara, &OtherStories, Stradivarius
Objavljeno: 29.07.2021. u 10:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p