TRENDOVI

Lagani modni komad iz kojih se ovoga ljeta nećemo skidati!

Poznata hrvatska dizajnerica poziva na morsko putovanje koje se ne odbija!

Kada pričamo o ljetu instinktivno projiciramo sliku mora, nepreglednog plavetnila koje nas uvodi u neko smireno stanje dostojno našeg vlastitog odmora. I prvi pogled na divne fotografije nove Link kolekcije dovoljne su da nas prožme želja za onim osjećajem slobodne plovidbe koja je kroz povijest zavodila svjetske putnike.

Naša inovativna dizajnerica Ogi Antunac upravo je novu kolekciju posvetila svojoj velikoj ljubavi, moru! “Link Yachting kolekcija nastala je kao jedna intimna priča moje ljubavi prema moru i brodovima. Od malena su me selili po raznim jedrilicama, barkama, jer mi je tata veliki zaljubljenik u brodove. Tako sam zapravo shvatila da imam potrebu dizajnerski reagirati I na taj dio svojeg života.”objasnila nam je Ogi. Kampanja je snimljena na plaži u Omišlju i na brodu. Posebnost ovih lokacija je jedno osobno sjećanje naše dizajnerice koja je htjela svojom novom kolekcijom odati počast jednostavnim, bezbrižnim vremenima i lokacijama koje joj i dan danas bude predivne osjećaje.More je meditativno, hrani me, opušta i što sam starija to sam više vezana za svoje trenutke u Omišlju. Upravo sam zato za lokaciju snimanja nove kampanje odabrala svoje najdraže kupalište i brod kojim smo obišli predivne uvale na kojima uživam gotovo svakog ljeta.” rekla je dizajnerica.Nova yachting kolekcija je napravljena za tople morske dane a sastoji se od ključnih modnih,a istovremeno praktičnih, ugodnih komada.
Kaftan, haljina, široke hlače i košulja. Sve ono što Vam je potrebno za nepregledna prostranstva plavetnila i uživanja. Kvaliteta materijala oduvijek je bio svojevrsni dizajnerski potpis branda Link by Ogi pa je i ova kolekcija obogaćena najkvalitetnijim bijelim lanom na kojeg je dizajnerica stavila poseban limited edition print: Sail away with Link i geografskom koordinatom New Yorka. Zašto baš New York objasnila nam je sama dizajnerica: “Oduvijek sam maštala da jedrilicom uplovim u New York. Nažalost ovu godinu iza nas mogli smo samo maštati o tome, ali ipak kad stavite prst u more spojeni ste s cijelim svijetom.”Po prvi put Link by Ogi predstavlja nam se i s par muških modela. Svaki muški komad je zapravo unisex no upravo muškim dijelom kampanje zaokružuje se cijela yachting priča te konačno i muški zaljubljenici u more imaju svoj domaći modni izbor.

Link za yachting kolekciju možete pronaći na službenoj stranici!

Photo: Sanja Jagatić
Model: Pavla Predović (Talia); Luka Skočilić
Objavljeno: 21.06.2021. u 10:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p