TRENDOVI

Lanena mini suknja s volanima koja naglašava struk i izdužuje noge!

Ljetni model koji želimo imati!

Ljeto i suknje kriju posebnu povezanost, a činjenica kako postoje one koji itekako laskaju građi ženskog tijela, dodatno nas potiče da što prije zavirimo u ponudu omiljenih brendova. Ovog puta to je Zara, jedna od najdražih high street destinacija čiji nas asortiman uvijek iznova pozitivno oduševi pristupačnom i trendi ponudom koja niti ovog puta nije izostala.

Mini suknje jedan su od must have ljetnih komada, a pogotovo dolaze li u stylish zanimljivom kroju koji laska figuri. Model koji smo izdvojili upotpunjen je volanima koji su na pravom mjestu 'presjekli ' suknju, a asimetričan kroj vizualno izdužuje noge i figuru čini vitkijom. Govorimo li o dnevnim kombinacijama, ovaj model sjajno pristaje basic majicama, crop topovima, ali i fluidnim košuljama. Što se tiče detalja, zadržite fokus na jednostavnosti kako bi upravo suknja bila ta koja dominira. S druea strane, večernji izlasci vole glamur, stoga nikako nećete pogriješiti odaberete li transparentne voluminozne bluze ili pak slip bodije koji će se divno uklopiti u cijelu modnu priču.

Budući da su pred nama najljepši ljetni ljetni dani, ovaj model suknje se jednostavno mora pronaći u vašoj kolekciji, pa ono što predlažemo je da što prije požurite po svoj primjerak!

Zara (150 kn)

Objavljeno: 01.08.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p