TRENDOVI

Lažno krzno - trend i više od toga

Kako da vam bude toplo, a da pritom ne budete neosviješteni

 

 

 

 

 

 

 

 

PETA (organizacija za etičko ponašanje prema životinjama) je postigla puno na promjeni stavova i ponašanja velikog broja žena, osobito zahvaljujući doprinosu slavnih osoba koje su sudjelovale u njihovim kampanjama (i pozirale radije gole nego u krznu) ali su se i privatnom životu odlučile za različite odjevne predmete od lažnoga krzna.

 

 

 

 

 Tako se, na primjer, The Body, prekrasna Elle McPherson, odlučila za neobičan bolero-kožuh bez rukava pokazujući tako svoje duge lijepe ruke, potičući trend prsluka od lažnoga krzna.

 

 

 

Sienna Miller se odlučila za čupav bijeli ovratnik i isto takvo orukavlje na svome kaputu.

 

 

 

 

Uma Thurman na svoju je plavu grivu stavila crnu rusku šubaru, a čak je i Kate Moss koja s PETA-om ima neke neraščišćene račune, odabrala jaknicu s uzorkom leopardovog krzna.

 

 

 

 

 

Kate inače optužuju za dvoličnost i srebroljublje jer se ne odbija fotografirati u modelima od pravog krzna, a zadržala je i svoj ugovor s Burberryjem, tvrtkom koja se ne odriče neetičkog krzna, dok je istodobno, za 33 milijuna funti ušla u posao s Topshopom, modnom kućom koja se bori protiv upotrebe pravoga krzna.

 

 

 

Dakle, ako mogu one, zašto ne biste i vi: lažno krzno, napravljeno od sintetičkih i/ili prirodnih vlakana, branit će vas od hladnoće i istodobno braniti i prava nedužnih životinja i vaš novčanik...


Objavljeno: 04.01.2007. u 16:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p