TRENDOVI

Ležerne haljine za svaki dan iz kojih se nećete skidati!

Odlični model koje je tako lako kombinirati!

Unatoč tome što nam dolaze sve hladniji dani, omiljenih haljina se ne odričemo niti tada jer postoji pregršt modela, kao i varijanti kombinacija, u kojima će nam biti toplo i ugodno. Tako smo odlučili zaviriti u aktualnu ponudu najdražih brendova i moramo priznati da je ista i više nego odlična te ne sumnjamo da ćete brzo i lako pronaći nešto za sebe!

Nama se najviše sviđaju nešto duži lepršavi modeli koje kombinirao s upečatljivim čarapama, čizmama ili gležnjačama, a nije naodmet niti efektan remen koji će u tren oka kreirati zavodljivu siluetu tijela. Isto tako, što se tiče boja, u ponudi prevladavaju nešto tamniji tonovi i neutralan kolorit, ali mogu se pronaći i vibrantni modeli koji će odlično ‘razbiti’ zimsko sivilo i na ulice donijeti dašak zaigranosti i odvažnosti. Naravno, ne smijemo zaboraviti niti na razno razne uzorke i detalje koji haljinama podaruju dozu dinamike, ali niti na pletiva koja su neizmjerno ugodna!

Stoga, iako vjerujmo da već imate svoje najdraže modele haljina koje obožavate kombinirati u jesensko-zimskom periodu, mi smo svejedno izdvojili nekoliko stylish modela iz aktualne ponude popularnih brendova za koje smo sasvim sigurni da će vas osvojiti na prvi pogled i potaknuti na osmišljavanje zanimljivih modnih priča koje će privlačiti svu pažnju!

Ovo je 15 najljepših modela!

Reserved (260 kn)

Uterque (950 kn), H&M (19,99 €)

H&M (24,99 €)

Bershka (120 kn), Reserved (230 kn)

Reserved (260 kn)

Zara (230 kn, 300 kn)

H&M (34,99 €)

H&M (39,99 €), &OtherStories (89 €)

&OtherStories (69 €)

Stradivarius (230 kn), Zara (150 kn)

Foto: Instagram, Zara, Stradivarius, H&M, &OtherStories, Bershka, Uterque
Objavljeno: 21.10.2021. u 11:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p