TRENDOVI

Ležerne kombinacije s pletivom u glavnom fokusu

Inspiriramo se udobnim street style kombinacijama

Ove nedjelje ponovno smo odlučili uzeti komfor kao jedino mjerilo i stilski se inspirirati omiljenim street styleom. Vjerujemo da će nam i oni koji subotu provode u izlasku biti veoma zahvalni. S obzirom da nam zima još uvijek pravi društvo, odlučili smo iskoristiti blagodati toplih materijala i nedjelju provesti ušutkani u predimenzionirane pulovere. Kada temperature nisu pretjerano ugodne, doista nema boljeg osjećaja.

Do sada smo već apsolvirali veliki trend dolčevita, kao i slojevitog zimskog odijevanja, stoga slobodno možemo eksperimentirati stilovima i pritom se osjećati ugodno. Odlučite li se za voluminozne dolčevite, predlažemo one duže koje možete nositi umjesto haljine. U kombinaciji s parom dobrih gležnjača na stabilnu petu činit će vrhunski styling. Tradicionalni vez uvijek je drag motiv zimi, stoga ne oklijevajte kombinirati ovaj stil pulovera s boyfriend trapericama ili midi suknjom u slojevitom stylingu.

 

Matea Martek

photos: collage vintage, victoria tornegren, stockholm streetstyle, pinterest, fashion toast, golestaneh streetstyle, style scrapbook

 

Objavljeno: 16.02.2014. u 11:53

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p