MODNI DODACI

LG Čokolada kao savršeni božićni poklon!

Razveselite pravu fashionisticu odličnim mobitelom!

Nova LG Čokolada, nasljednica popularnog mobitela iz 2005. godine, odnedavno je dostupna i na hrvatskom tržištu, i to u dva modela - BL40 i BL20. Iako je u dizajnu mobilnih uređaja minimalizam već isprobano rješenje za elegantan izgled, nova Čokolada nadilazi već poznate oblikovne kombinacije.

Svojevrsni modni debi nova Čokolada ostvarila je na reviji modne marke Twenty8Twelve dizajnerice Savannah Miller i njezine slavnije sestre glumice Sienne, koje su izradile limitirano izdanje dizajnerske futrole za ovaj model. Modno osviješteni korisnici zasigurno neće propustiti priliku da zaslade svoju mobilnu komunikaciju novim LG-evim uređajima, a uživo ih mogu isprobati i osvojiti svakog vikenda do Božića u City Centeru one i Avenue Mallu.

Nova LG Čokolada BL40 s lakoćom razbija konvencionalni pristup izgledu kućišta i performansama zahvaljujući širokom zaslonu omjera stranica 21:9 na kojem korisnici sada mogu gledati realistične video sadržaje kino formata bilo kad i bilo gdje. Nova Čokolada web stranice prikazuje u cijelosti te nema potrebe za vodoravnim prelistavanjem. Za razliku od modela BL40, nova Čokolada BL20 izgledom podsjeća na original. Model BL20 nadopunjen je uglađenim detaljima te posjeduje napredniju verziju skrivenih tipki za navigaciju. S poboljšanom brzinom korisničkog sučelja, odgovor crvene strelice očarat će vas sjajnom mogućnošću upravljanja laganim dodirom vašeg prsta. U tankom kliznom uređaju debljine svega 12,3mm smještena je kamera od 5MP a s vrhunskim performansama, koja u 3G okruženju predstavlja tehnički napredak ovog pravog dizajnerskog telefona.

Nova LG Čokolada sa limitiranom dizajnerskom futrolom jedne od najpoznatijih modnih ikona savršeni je božićni poklon za svaku pravu fashionisticu!

A.B.

 

Objavljeno: 07.12.2009. u 13:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p