TECH

LivingZara je nova platforma omiljenog high street brenda

Zara je započela veliku suradnju s influencerima!

Kada govorimo o high street brendovima, možemo se složiti kako je Zara definitivno jedan od najdražih iz nekoliko razloga, a jedan od onih najvećih je zasigurno činjenica kako po vrlo pristupačnim cijenama donosi najnovije trendovi iz svijeta visoke mode.

Zara je jedna od onih trgovina u kojoj se volimo izgubiti, kombinirati različite komade te u konačnici kući otići punih ruku, a sve to od sada će biti još lakše. Naime, Zara je pokrenula novi Instagram profil pod imenom LivingZara koji će se baviti promocijom odjevnih komada na malo drugačiji način. Poznato je kako su danas influenceri vrlo bitna stavka u poslovanju brendova, pa iznimka nije niti Zara koja je upravo njih odlučila angažirati za promociju na jedan vrlo zanimljiv način. LivingZara će svakog tjedna ugostiti novu skupinu influencera koji će ga voditi potpuno prema vlastitim preferencama i stilu istovremeno promovirajući, naravno Zarine odjevne komade, ali i glazbu, arhitekturu te ostale lifestyle teme.

Što se tiče odjeće, onu koju influenceri budu promovirali bit će direktno dostupna za kupovinu putem Instagrama što je odlična opcija jer osim što je iznimno praktično, uvelike štedi vrijeme jer samo jednim klikom na proizvod pojavit će se cijena proizvoda i link koji vodi na Zarin originalni shop. Za prvi tjedan, influenceri koji otvaraju profil su dobro poznata modna lica, Reese i Molly Blustein i Courtney Trop te moramo priznati kako nam se za sada sadržaj i cijela priča jako sviđa. Ono što u ovom trenutku možete pronaći na profilu su trendovi koje ćemo nositi u nadolazećim toplim danima; satenske slip suknje, romantične haljine, mini torbice… Iako je ovaj projekt tek na početku, ne sumnjamo da će u vrlo kratkom roku u velikom broju zainteresirati sve ljubitelje španjolskog brenda, ali i sve one koji uživaju u bezbrižnom i praktičnom online shoppingu.

Foto: LivingZara
Objavljeno: 02.04.2019. u 15:25
Tagovi: Zara, shopping

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p