MODNI DODACI

Ljetna kolekcija Barba ruksaka

Dalibor Jakus vam predstavlja savršen ljetni ruksak!


Model Marko Mićunović podigao je još malo temperaturu ionako užarenog asfalta u novom editorijalu za ljetnu kolekciju ruksaka branda Barba.

Fotografije je snimio Ivor Matić, a Mićunović je s Barba ruksacima pozirao u sirovom, gotovo zatvorskom ambijentu garaže Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. ‘Ideja za snimanje je potaknuta stvaranjem atmosfere i perspektive treće osobe. Slučajni prolaznici s galerije promatraju Barbu kao suvremenog Conana koji okovan betonskim zidinama i metalnim rešetkama asocira koliko je velika i konstantna ljudska glad za igrama’, izjavio je Barbin patron i osnivač branda Dalibor Jakus.

No, kad se perspektiva potajno rastvori, teško je voajerski ne uživati u trenutku. I to škicavanje iz prikrajka znak je da živimo u urbanoj džungli u kojoj pariramo snagom i sposobnostima s nepoznatim prolaznicima.

Barba kolekcija ruksaka za sezonu ljeto/jesen 2014. dolazi u pet različitih dizajna, a ruksaci su napravljeni od tvrde žutice s vezicama od konopa. Svojom formom podsjećaju na ljetne torbe iz osamdesetih godina kad se nesmetano jurišalo morskim pejzažima jadranske obale. Stoga je dizajn i primjeren brutalnom igraču i vagabundu kakav je Barba, sa simbolima i bojama jedne prekaljene bradate zvijeri koje u potpunosti odgovaraju njegovom fajterskom duhu.
Barba kolekciju ruksaka, kao i druge modne dodatke branda Barba pratite na službenoj Facebook stranici/Barba.

Objavljeno: 09.08.2014. u 14:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p