TRENDOVI

Ljeto u paru: praktični komadi za bezbrižno kupanje

Moda na zabavan način!

Budući da zasigurno odbrojavate dane do odlaska na godišnji odmor, vrijeme možete ubrzati i odlaskom u ljetni shopping te nabaviti ključne komade za beskrajno sunčanje, kupanje i uživanje u najdražem periodu godine.

Ljetna garderoba puno je jednostavnija i praktičnija od one zimske, a razlog tome je činjenica kako veći dio ljeta provodimo u laganim haljinama i hlačama, ali i badićima. Budući da je kupnja uvijek zanimljivija u paru, zašto ovog puta ne biste u obnovu garderobe otišli sa svojim partnerom. Naime, zajednička kupnja može donijeti i neke muške komade u vaš ormar jer poznato je kako se na tom odjelu kriju mnoge modne poslastice koje volimo posuditi. Vaša muška polovica na trenutnim sniženjima može ulovite sjajne komade kao što su zamamljive majice i hlače, ali i kupaće. S druge strane, ženska ponuda standardno nudi odlične haljine i postale najdraže komade koje volimo nositi ljeti. Prilikom odabira za obje strane vrijedi kako se prvenstveno treba misliti na udobnost i praktičnost jer sigurni smo da ne želite da vas prilikom uživanja u suncu bilo što sputava ili zadaje nepotrebne probleme.

Kao što smo naglasili, budući da su u tijeku sniženja u brojnim high street trgovinama, predlažemo da odlazak ne odgađate nego već nadolazeći vikend provedete u korisnom shoppingu, a kako bi vam to što lakše pošlo za rukom, u nastavku smo izdvojili nekoliko muških i ženskih modnih komada, ali i dodataka bez kojih ljetno ne može započeti.

Zara kupaći kostim (120 kn), Reserved (130 kn)

Zara majica (80 kn)

Diesel kupaći kostim (480 kn, 800 kn)

Diesel (990 kn)

H&M ručnik za plažu (140 kn), Zara Home (350 kn)

Diesel (590 kn, 660 kn)

Bershka muške hlače (70 kn)

Bershka haljina (180 kn)

Diesel kupaći kostim (480 kn, 480 kn)

Reserved torba (180 kn)

Zara muške natikače (180 kn)

Foto: Diesel, Bershka, Stradivarius, Reserved, H&M, Zara, Zara Home, Instagram
Objavljeno: 27.06.2019. u 14:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p