TRENDOVI

Ljubičasti kaput s posebnim detaljima koji krade svu pažnju

Divan model koji osvaja!

Iako nam vrijeme još uvijek ne dopušta da duboko u ormar pospremimo nešto laganije komade, nikada nije prerano da zavirite u jesensko zimske kolekcije i nabavite komade koji će privlačiti apsolutno svu pažnju. Možemo se složiti kako je kaput jedan od ključnih komada kada se temperature spuste, pa nema baš nikakvog razloga da ne zablistate u posebnom modelu.

Jesenski period donio nam je zemljane nijanse, jednostavne linije i provjerene krojeve koje obožavamo, ali postoje oni trenutci u kojima želimo poseban i drugačiji dizajn. Ljubičasta boja podiže baš svaki outfit, čini ga sanjivim, romantičnim, ali i dovoljno statement, pa nabavom takvog kaputa možete biti sigurni kako nikako nećete pogriješiti. Ovog puta pronašli su divan ljubičasti model koji dolazi sa zanimljivim detaljom, a to je perje kojim su ukrašeni rukavi. Naime, ovaj upečatljiv kaput produkt je brenda Dauphinette, a osim ovog modela, možete pronaći i vrlo slične varijante koje također dolaze s upečatljivim perjem. Kada govorimo o kombiniranju ovog kaputa, savršeno pristaje dnevnim outfitima jer kombinacijom minimalističkih komada kreirat ćete zanimljiv modni twist koji zasigurno neće proći nezapaženo. S druge strane, možete se odlučiti i za odabir bezvremenskih suknji ili haljina te neizostavnih gležnjača.

@juliannawilde

@streetstylespy

Večernje kombinacije uvijek zahtijevaju nešto glamurozniji look, stoga prepustite se mašti i slobodno koketirajte sa sjajnim materijalima i upečatljivim detaljima. Ovaj divan kaput jedan je od onih odabira koji su vrijedni, vječni i zasigurno oni koji ostavljaju dojam, stoga zavirite na službenu stranicu Dauphinette brenda i nabavite svoj primjerak na vrijeme po cijeni od 5000 kn.

@streetstylespy

@annafloreen

Objavljeno: 01.10.2019. u 10:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p