TRENDOVI

Maison Margiela i Reebok nastavljaju kreirati hit tenisice koje baš nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Maison Margiela x Reebok ‘TZ Pump tenisice u prodaju stižu sutra!

Maison Margiela pod vodstvom kreativnog direktora Johna Galliana ovog petka lansira još jednu suradnju s omiljenim brandom tenisica Reebok. Od 2020. ova suradnja već nas je počastila s nekoliko modela koji su na zanimljiv način dekonstruirali poznate Reebokove modele, a koji je retro model ovoga puta na repertoaru otkrijte u nastavku članka.

Nakon što smo prošle godine mogli vidjeti renovaciju i spajanje Reebokovog klasika- Club C tenisica i kultnog Tabi dizajna, ovoga puta suradnju je inspirirao još jedan retro model-Reebok Pump Omni Zone II. U ovoj mini kolekciji predstavljen je model ‘TZ Pump Deadstock’, visoke tenisice u tri varijante boja-limeta zelenoj, plavoj i crvenoj. Glavna dizajnerska značajka je iznošeni izgled, a ideja je bila postići izgleda starosti Pump Omni Zone II modela koji je lansiran 1990. godine. Navedeno se uspjelo postići oponašanjem proces hidrolize, odnosno kemijsku razgradnju polimera koja se odvija tijekom godina.

Raspucan ručno obojen potplat i izgled prljavih vezica i gornjišta tenisice uklapa se u trenutne trendove koji se suprotstavljaju estetici novih i besprijekorno čistih tenisica. Vjerujemo da će ove tenisice postati hit među ljubiteljima streetstylea gdje dominiraju visoki modeli tenisica. ‘TZ Pump Deadstock’ modeli dostupni su od 18. studenog 2022.godine na web stranicama Margiele te u odabranim Maison Margiela trgovinama.

Foto: Instagram, PR
Objavljeno: 17.11.2022. u 12:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p