TRENDOVI

Maksi haljine: udobni ljetni modeli kao stvoreni za dnevne outfite

Imate li već svoju najdražu?

Haljine su bez imalo razmišljanja omiljeni ljetni odabir, a pridodamo li tome i lepršavi fluidni kroj, pun pogodak je zagarantiran. Maksi modeli nameću se kao idealan odabir za dnevne kombinacije, a zašto je to tako krije se u sinergiji jednostavnosti, udobnosti i neodoljivog chic izgleda!

Omiljeni high street brendovi već odavno predstavili su svoje ljetne kolekcije, pa nimalo ne čudi što se upravo maksi modeli posebno izdvajaju. Naime, maksi haljine volimo iz nekoliko razloga, a jedan od glavnih jest činjenica da je riječ o modelima koji su vrlo zahvalni i praktični za kombiniranje, dobro nose različite detalje i stilove te baš svima jednako dobro pristaju. Budući da su maksi haljine nerijetko voluminozne, predlažemo da sežu do iznad gležnja kako bi se figura tijela vizualno produžila. Voluminozne ili one koje prate tijelo, potpuno je svejedno jer će oba modela pružiti željeni efekt ljetne ležernosti i neobaveznosti koja će na suptilan način privlačiti baš sve poglede te izgledati izvrsno. Što se tiče boja, predlažemo se odlučite za klasičan ljetni vibrantni kolorit, ali priliku date i zemljanim tonovima koji divno pristaju preplanuloj puti. Također, ne zaboravite se poigrati i različitim uzorcima i krojevima kako biste dodatno naglasili osobni stil i ljetnu modnu zaigranost.

Kako bismo vam olakšali shopping, u nastavku smo izdvojili nekoliko modela maksi haljina iz aktualne ponude popularnih high street brendova!

Reserved (230 kn), Bershka (180 kn)

Zara (120 kn)

&OtherStories ($129, $149)

Bershka (150 kn)

&OtherStoreis ($119, $149)

Reserved (400 kn)

Uterque (960 kn), Zara (180 kn)

Zara (140 kn)

&OtherStories ($149), Reserved (200 kn)

Foto: Instagram, Reserved, Zara, Bershka, &OtherStories
Objavljeno: 28.05.2020. u 11:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p