TRENDOVI

Mala crna haljina: bezvremenski odabir koji uvijek izgleda jednako dobro!

Imate li već svoj najdraži model?

Kada govorimo o modi, govorimo o području koje je itekako podložno promjenama i novim trendovima, ali ipak postoji nekoliko modnih komada koji su s punim pravom zaslužili status kultnih. Jedan od takvih odjevnih predmeta bez razmišljanja je i mala crna haljina, klasik koji jednostavno ne može izgledati loše.

Na spomen male crne haljine gotovo je nemoguće ne pomisliti na Audrey Hepburn ili Coco Chanel, kao i divnu elegantnu modnu notu koja uvijek donosi dašak glamura, ženstvenosti te jednostavnog i minimalističkog statement looka. Spomenuti model haljine najviše volimo u strogom kroju koji prati linije tijela te seže do ispod koljena, ali naravno vodeći svjetski brendovi iz sezone u sezonu predstavljaju zanimljive modele s pomakom koje definitno jedva čekamo kombinirati. Naime, nešto voluminozniji modeli upotpunjeni zanimljivim ključnim detaljima podaruju dinamiku i zaigranost, a predlažemo da takve haljine kombinirate s upečatljivim cipelama i nakitom koji će zaokružiti cijelu priču na pravi chic način.

S druge strane, odlučite li se za klasičnu elegantnu varijantu, svakako je poželjno da i ostatak detalja i modnih dodataka koje nosite bude u sličnom tonu jer ćete tako naglasiti bezvremenski aspekt koji nas uvijek jednako oduševi i osvoji. Zapravo možemo zaključiti da je mala crna haljina savršen poligon za koketiranje s različitim stilovima i propitkivanje onog vlastitog, stoga se logično nameće kao komad koji se mora pronaći u baš svačijoj garderobi i spasiti sve one situacije u kojima želite izgledati posebno, stylish i upečatljivo.

Budući da je ponuda omiljenih high street i high end brendova doista raznovrsna, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita za koje smo sigurni da će ponudi ponešto za svakog!

Materiel (cijena na upit)

SAINT LAURENT (cijena na upit), H&M (29,99 €)

Zara (300 kn)

H&M (39,99 €), Reserved (140 kn)

16ARLINGTON (cijena na upit)

Zara (200 kn), De La Vali (cijena na upit)

Frankie Shop (cijena na upit)

Balenciaga (cijena na upit), H&M (34,99 €)

Uterque (950 kn)

Dolce&Gabbana (cijena na upit), Fleur du Mal (cijena na upit)

Carolina Herrera (cijena na upit)

Foto: Instagram, Zara, H&M, Reserved, Net-a-Porter, Uterque
Objavljeno: 12.10.2020. u 10:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p