TRENDOVI

Mala crna haljina koju morate imati: divan model o kojem ne prestajemo razmišljati!

Klasik s pomakom!

Kada govorimo o vječnim modnim klasicima, mala crna haljina je bez imalo razmišljanja odjevni predmet koji je baš uvijek u trendu. Pojam male crne haljine sinonim je za elegantan i jednostavan koktel dizajn koji koketira sa ženstvenošću, minimalizmom i suptilnošću koja ipak privlači baš sve poglede, a čuvena Coco Chanel zaslužna je za lansiranje prve varijante male crne haljine bez rukava te dužine do malo ispod koljena 1926. godine.

Primjerice, kultna glumica i modna ikona Audrey Hepburn svojom malom crnom haljinom iz filma Sabrina, koju je dizajnirao čuveni Hubert de Givenchy, zasigurno je pridonijela popularizaciji ovog modela, a kasnije su i mnogi drugi veliki dizajneri poput, Edwarda Molyneuxa, Jean Patoua i Balenciage preuzeli originalni Chanelov dizajnerski koncept. Što se tiče detalja, mala crna haljina voli bisere, decentne zlatne ili srebrne komade nakita, ali i ukrasne broševe. Ipak, danas mala crna haljina više nije sinonim isključivo za klasičnu eleganciju, već dolazi u različitim varijantama i krojevima, pa ako se odlučite za takvu verziju ove haljine, pripazite da ne pomiješate stilove te ostanete dosljedni onom jednom.


Nama je ovog puta za oko zapeo divan model po vrlo pristupačnoj cijeni iz Bershke. Naime, ova mini haljina upotpunjena je efektnim detaljima u vidu kristalnih resica, a tu su i otvorena leđa kao vrlo senzualan dodatak koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Posebna i upečatljiva, ova haljina je odličan model koji se mora pronaći u garderobi svake žene koja voli minimalizam u kombinaciji sa statement detaljima, stoga želite li ju u svojoj kolekciji, dostupna je putem sljedećeg linka!

Bershka (prije 279,90 kn, sada 79,90 kn)

 

Foto: Bershka, Instagram
Objavljeno: 17.01.2022. u 16:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p