TRENDOVI

Mala crna haljina: modni klasik s kojim ne možete pogriješiti

Jednostavan model koji nas uvijek jednako oduševi!

Govoreći o modnim klasicima, možemo se složiti kako su rijetki komadi ili trendovi koji su se iz godine u godinu uspjeli zadržati u našim ormarima i s punim pravom uživati status onih odabira kojih se baš nikada ne odričemo. Mala crna haljina definitivno pripada posebnom modnom društvu u kojem se uvijek iznova volimo naći, a činjenica kako crnu haljinu uvijek možemo pronaći u trgovinama, dodatno je čini komadom kojeg želimo sada i odmah.

Iako nas modna industrija neprestano uveseljava sjajnim novim idejama, motivima, materijalima i konstrukcijama, ponekad sve što želimo je zaviriti u neke provjerene vode koje nas baš nikada neće razočarati. Mala crna haljina dolazi u prepoznatljivom jednostavnom i minimalističkom ruhu koje najčešće seže malo do ispod koljena i elegantno prati žensku siluetu. Naravno da je s vremenom mala crna haljina poprimila različite forme, ali ona klasična baš uvijek naglašava senzualnost, eleganciju i bezvremenski stilski ukus koji nikada ne izlazi iz mode. Što se tiče kombiniranja crne haljine, idealna je za dnevne i večernje kombinacije jer se vrlo lako pomoću ključnih detalja prilagođava stilu, prigodi i vremenu. Nadalje, večernje kombinacije su one koje vole glamurozan i pomalo filmski izgled, stoga odlučite li se za decentan zlatni nakit, savršen izgled zaokupit će mnoge poglede no na suptilan način koji nije napadan niti kičast. Obuća koju kombinirate s ovim modelom haljine u večernjim varijantama također neka bude decentna te dopusti haljini da vodi glavnu riječ, a u onim dnevnim se ipak možete odlučiti za upečatljive čizme ili tenisice koje će napraviti zanimljiv modni zaokret.

Budući da je ponuda malih crnih haljina u omiljenim trgovinama uvijek na zavidnoj razini, u nastavku smo izdvojili nekoliko divnih modela za koje smo sigurni da će pronaći svoje mjesto u vašem ormaru.

H&M (200 kn)

Reserved (350 kn)

Dolce&Gabbana (7000 kn)

Zara (230 kn)

Saint Laurent (13000 kn)

Reserved (200 kn)

Zara (230 kn)

& Other Stories (350 kn, 650 kn)

Stradivarius (120 kn)

& Other Stories (730 kn), H&M (200 kn)

Objavljeno: 24.08.2019. u 16:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p