MODNI DODACI

Male aktovke kao veliki proljetni trend

Louis Vuitton i Loeffler Randall zaslužni su za popularne modele
Zahvaljujući modnim brandovima Louis Vuitton i Loeffler Randall, ove sezone u svijetu kožne galanterije rodio se mini trend torbi stiliziranih poput malih aktovki, koje osvajaju svojim ljupkim dizajnom i vibrantnim proljetnim bojama.

Prvi je svoj model na tržište izbacio Louis Vuitton. Model 'Monceau' izrađen je od kultne i teksturom bogate 'epi' kože, koju modni brand ekskluzivno koristi od 1985. godine, kako bi pospješio dugotrajnost nošenja njihovih luksuznih torbica. Završni detalj ovog 1,720 dolara vrijednog modela je sjajna kopča u zlatnoj ili srebrnoj izvedbi, jednaka onoj na klasičnoj aktovci.

Loeffler Randall

Inspiriran spomenutim stilom bio je i modni brand Loeffler Randall koji je nakon LV-a lansirao vlastitu verziju mini aktovke, izrađenu od matirane kože, s jednake dvije kratke i dugače ručke te detaljem za kopčanje. Loeffler Randall svoju verziju male aktovke po imenu 'Rider' prodaje po cijeni od 495 dolara.

Accessorize

Ako je i ova torbica preskupa za vaše mogućnosti, a htjeli biste posjedovati torbu na tragu ovog modela, preporučamo vam da zavirite u Accessorize prodavaonice, gdje ćete naći dva slatka modela u boji karamele i u color-block kombinaciji narančaste i ružičaste.


H.B.
Photo: Louis Vuitton, Loeffler Randal, Accessorize

Objavljeno: 26.04.2013. u 19:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p