TRENDOVI

Mame supermodeli

Kakav stil furaju najpoznatije trudnice u modnoj industriji?

U 2009. godini polovica Victoria's Secret Anđela postale su majke i sve do jedne su za vrijeme trudnoće izgledale fenomenalno. Supermodeli Karolina Kurkova, Heidi Klum, Adriana Lima i Gisele Bundchen su sve rodile u godini koja je iza nas, a za vrijeme trudnoće su brinule da izgledaju stylish.

Supermodel Gisele Bundchen rodila je svoje prvo dijete Benjamina u prosincu. Većinu svoje trudnoće provela je u Bostonu i često je viđena kako nosi uske traperice, crne ravne čizme i jednostavne jaknice. Model Adriana Lima rodila je svoje prvo dijete u studenom i za razliku od Gisele koju je bilo teško uhvatiti za vrijeme trudnoće, Adriana je dolazila na modne partije odjevena u elegantnu, ali i seksepilnu odjeću.

Model Karolina Kurkova bila je u šestom mjesecu trudnoće kad je započela promovirati film G.I. Joe u kojem se okušala kao glumica, ali i u drugoj polovici trudnoće ovaj model je uspio izgledati mršavo i prekrasno u svemu što je odjenula. Model mama Heidi Klum rodila je svoje četvrto dijete i u svakoj trudnoći uspjela je zadržati onaj seksepil po kojem je poznata. Bilo da se pojavila na crvenom tepihu ili je svoju djecu vodila na trening, ovaj model je blistao u svakoj minuti svoje trudnoće.

Pogledajte najpoznatije mame supermodele u vrijeme trudnoće u našoj galeriji!

A.B.

Objavljeno: 30.01.2010. u 12:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p