TRENDOVI

Mango ima novu kolekciju koja osvaja na prvi pogled!

Ležerni komadi kao stvoreni za svaki dan

Ima nešto jako elegantno i smjelo u resama, žakardu i baršunastim tkaninama. Mangovi noviteti u glamur-boho stilu teleportirali su nas u neka prošla desetljeća. Komadi u kojima se možemo zamisliti na kućnoj zabavi neke rock zvijezde ili umjetničke elite, oduševili su nas i želimo ih nositi svaki dan.

U novoj Mangovoj kolekciji smo pronašli predivne nosive komade fluidnih silueta koji će biti idealni želite li malo drugačije izdanje. Žakard tkanina i resice su lajtmotiv koji se pojavljuje kroz različite odjevne predmete poput sakoa, suknji i naravno haljina. Resice su izvrstan dekorativni element koji naglašava pokret te tako daje još jednu dimenziju odjevnom komadu.

Crna boja dominira, a akcenti ili čitave kombinacije u toploj boji cigle savršeno će se uklopiti svačiju zimsku garderobu. Posebno smo oduševljeni kolekcijom haljina koja ima sve, od mini do maxi duljine te od dnevne do večernja varijante. Kao favorite izdvajamo dvije maxi cvjetne haljine koje ćete uz promjenu obuće vrlo lako stilizirati kao casual ili party kombinaciju. Također, ove haljine poslužit će vam izvrsno kao prijelazni komad za nadolazeću proljetnu sezonu.

Iako u kolekciji nismo pronašli mnogo opcija što se tiče obuće, torbica i ostalih dodataka, oduševio nas je jedan model cipela. Baršunaste natikače sa platformom i visokom potpeticom koje su ultimativni stylish komad osvojile su nas na prvi pogled. Posebno dobro će izgledati ako ih iskombinirate sa zanimljivim parom najlonki ili chic soknama.

Ostatak kolekcije možete pronaći na linku, a do tad inspiraciju potražite u našoj galeriji.

top (175 kn), haljina (530 kn)

bluza (375 kn), haljina (450 kn)

bluza (375 kn), korzet top (175 kn)

haljina (600 kn), hlače (375 kn) i sako (750 kn)

suknja (375 kn), natikače (755 kn)

haljine (755 kn) 

hlače (300 kn), kardigan (375 kn)


Foto: Instagram, Mango
Objavljeno: 01.12.2022. u 13:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p