TRENDOVI

Mango ima predivnu kolekciju posvećenu Danu žena koju jedva čekamo nositi!

Stylish nosivi komadi s pričom!

Unatoč tome što je Dan žena već odavno postao tek još jedan u nizu komercijalnih ‘praznika’, moramo priznati da ipak postoje određene suradnje i aktivacije koje nam izmame osmijeh na lice. Naime, Mango je popularni high street brend koji nas iz sezone u sezonu osvaja prepoznatljivom estetikom koja vješto kombinira trendi elemente, a ovog puta ponovno je predstavio kolekciju inspiriranu Danom žena koja krije jednu divnu suradnju.

Riječ je o suradnji s meksičkom umjetnicom Anom Leovy koja je za potrebe ove capsule kolekcije izradila nekoliko posebnih ilustracija koje su potom aplicirane na odjevne predmete i modne komade. Što se tiče same estetike kolekcije, ova modna priča je vrlo zaigrana, šarena i vedra, šalje pozitivne vibracije i već vidimo da će se savršeno uklopiti u brojne proljetno-ljetne kombinacije. Također, vrlo je važno istaknuti da je kolekcija načinjena od održivih materijala, a njezina ideja je osim isticanja talenta umjetnice, slavljenje ženske raznolikosti. Uz modnu notu, nova Mango kolekcija ima i onu humanitarnu, a to znači da će cjelokupan prihod biti doniran zakladi Vicente Ferrer - nevladinoj udruzi koja promovira razvoj žena u seoskim zajednicama južne Indije.

'Kako u radu, tako i u životu, dvojna uloga i senzibilnost koju imaju žene nešto je što me stalno nadahnjuje. Prilika da to danas proslavim svojim radom za mene je nešto posebno. Mango je marka koju duže vremena obožavam te mi je mogućnost suradnje kako bih odala počast i podržala borbu za ravnopravnost spolova velika čast.' - ističe umjetnica

U nastavku donosimo ovu divnu kolekciju koju možete kupiti na sljedećem linku!

130 kn

130 kn

250 kn


Foto: Mango, Instagram
Objavljeno: 08.03.2021. u 10:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p