TRENDOVI

Marama kao najpoželjniji detalj za kosu

Frizura koja obilježi baš svaku ljetnu sezonu!

Nešto sporiji tempo života te udobne i prozračne modne kombinacije od prilike opisuju naše ljetne dane. Da je sve u znaku jednostavnosti, potvrđuje i naš prozračni make up koji omogućava koži disanje, a efektna i brza rješenja vidljiva su i u našim frizurama, koje su sve, samo ne dosadne!

Ljeti baš na svakom koraku tražimo način kako da se osvježimo, pa se tako trudimo da naša modna izdanja budu nesputana. Također za vrijeme visokih temperatura rijetko kada si možemo priuštiti raspuštenu kosu, ispod koje je teško postići osjećaj svježine i prozračnosti, pa je tako najčešća ljetna frizura ona skupljena u visoki konjski rep ili pak nespretnu punđu, ovisno o tome koliko vremena imao na raspolaganju za njezino kreiranje. Iako je riječ o frizurama koje su zaista klasične te ih i najnespretnije ruke mogu s lakoćom napraviti, to ne znači da one moraju uvijek isto izgledati te biti monotone. Pravu razigranost u izgledu naše kose unose modni dodaci, a ljeti su posebno omiljene marame, koje su se uspješno preselile s vrata na kosu.

Ona pomaže da ukrotimo neposlušnu kosu koja leprša na vjetru te stvorimo sjajnu frizuru čak i u onim danima kada bismo najradije proglasili bad hair day. Načini na koje možete nositi maramu su brojni, od alternative gumici za kosu, pa sve do simpatičnog detalja kojeg možete nositi oko glave u boho stilu. U nastavku smo izdvojili prekrasne modele marama koje će biti ključna točna na i svakom vašem modnom izdanju.

Mango (50 kn), (50 kn)

Mango (50 kn), (50 kn)

Pull&Bear (40 kn), (40 kn)

Mango (50 kn), (50 kn)

Bershka (40 kn), (50 kn)

Pull&Bear (40 kn), (40 kn)

Foto: Instagram, Mango, Pull&Bear, Bershka
Objavljeno: 24.06.2020. u 12:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p