TRENDOVI

Marama u kosi: chic detalj koji uvijek izgleda sjajno

Detalj koji podiže kombinaciju u tren oka!

Iako ponajviše volimo zaviriti u police s odjećom, sigurni smo da znate kako su modni dodatci ti koji upotpunjuju i zaokružuju svaki styling. Osim cipela, torbi i nakita, postoji još pregršt detalja kojima se možete poslužiti prilikom kombiniranja, a marama je zasigurno visoko na listi onih must have!

Marame u kosi volimo na milijun načina, stoga ne čudi se u ponudi omiljenih brendova uvijek mogu pronaći divni modeli. Naime, topli ljetni dani koji su pred nama sjajan su period za nošenje marame u kosi, a način koji najviše obožavamo uključuje punđicu ili rep omotan upravo maramom. Ova frizura je vrlo jednostavna i praktična, a istovremeno chic, stoga je bez imalo razmišljanja riječ o funkcionalnom ljetnom odabiru kojem se uvijek vraćamo. Naravno, marame možete nositi i preko cijele glave te tako kreirati upečatljiv izgled i poseban stilski smjer koji nadopunite šarmantnim boho detaljima.

Kada govorimo o dizajnu marame, dopušteno je baš sve. Jednobojni modeli odlični su za decentne minimalističke kombinacije, dok oni upotpunjeni dezenom, divno pristaju zaigranim outfitima. Bez obzira na to što su najdraže kombinacije trenutno pospremljene u ormar, to ne znači da ne možemo maštati i željno priželjkivati ljetne mjesece u kojima ćemo uživati u svim blagodatima jednog od najdražih godišnjih doba, a sukladno situaciji, idealno je vrijeme da potražite inspiraciju u kombinacijama omiljenih stylish trendsetterica!

Objavljeno: 09.04.2020. u 12:28

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p