TRENDOVI

Marama vrijedna 4 tisuće kuna

Louis Vuitton objavio suradnju s uličnim umjetnikom Eineom
Kako bi stvorio novi modni dodatak 'it' predznaka, Louis Vuitton okrenuo se londonskom uličnom umjetniku Eineu i zamolio ga da oslika njihovu dizajnersku maramu. Kolaboracija s Eineom druga je po redu ove vrste za Louis Vuitton, koji je 2001. ostvario jednu od najuspješnijih suradnji, inspiriranu grafitima, s pokojnim umjetnikom Stephenom Sprouseom.

Ulični umjetnik Eine poznat je po ukrašavanju londonskih dućana slovima abecede, a proslavljen je nakon što je 2010. godine premijer David Cameron poklonio jedno njegovo djelo Baracku Obami.

                    

Louis Vuitton je u ovu suradnju dao svoju 'Giant Square' maramu dimenzija 136cmx136cm, a Eine ju je oslikao neonskim slovima i svoje djelo nazvao 'Great Adventures'. Kako bi proslavio ovu suradnju, Louis Vuitton će otvoriti novi pop-up prostor u prizemlju Selfridgesa, a Eine će biti ondje od 21. lipnja do 23. lipnja, kako bi grafitima ukrasio prostor prije njegova velikog otvorenja u ponedjeljak.

Marama će biti ekskluzivno dostupna u Selfridgesu do 1. srpnja, nakon čega će se prodavati u LV buticima diljem svijeta po cijeni od 465 funti.


H.B.
Photo: Louis Vuitton

Objavljeno: 20.06.2013. u 17:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p