TRENDOVI

Marx blagdanska kolekcija s potpisom poznatih modnih blogerica

Tri djevojke, tri priče, tri majice.
Marx blagdanska kolekcija
M
odna marka Marx Clothes for the people lansirala je posebnu limited edition blagdansku kolekciju s potpisom poznatih modnih blogerica. Posebnu kolekciju karakterizirale su T-SHIRT majice, nastale u suradnji s ambasadoricama modne marke, i nastavak je Marxove priče #nofilter.

Modne blogerice Ella Dvornik, Maja Mladenović i Tesa Jurjaševič osvojile su nas svojim osobnostima i pričama koje su uhvaćene u posebnom izdanju kolekcije I love Marx Xmas.

Marx blagdanska kolekcija
Ella se opisuje kao hedonistica, buntovnica klišej modnih smjernica i djevojka koja cijeni svaki dan svog života. Zbog njezine živahne osobnosti i životnog stila izvan okvira, prozvana je The Crazy Girl i nastala je majica I AM CRAZY.

Maja obožava životinje, vjeruje u čuda, a njezin omiljeni modni dodatak je osmijeh. Zbog njezinog optimističnog pogleda na svijet i iskrene ljubaznosti, dobila je nadimak The Delicious Girl, što je stvorilo majicu I AM DELICIOUS.

Tesa je modna urednica, zaljubljena u lijepe stvari, kao što je starofrancuski jezik i sladoled. Zbog svog klasičnog i uvijek savršenog modnog izgleda, zaslužna je za naziv, nadahnut njezinim blogom, The Magnifique Girl i majicu I AM MAGNIFIQUE.

Marx blagdanska kolekcija
Tri različite majice predstavljaju tri osobnosti, koje su toliko različite da se s jednom od njih može identificirati svaki pojedinac, zato su savršen i osoban dar. S tom činjenicom je Marx namijenio blagdansku kolekciju traženju savršenog poklona i darivanju. Zbog toga uz kupovinu majice svakom kupcu pripada i osobna blagdanska ambalaža, stvorena posebno za blagdansko darivanje.

Poklonite nešto posebno i osobno, poklonite savršen dar - MARX T-SHIRT. Posebnu blagdansku kolekciju pronaći ćete u trgovinama Marx i Sportina diljem Hrvatske. Sportinin blagdanski poklon – kupon za 150kn popusta možete dobiti ovdje
Objavljeno: 27.12.2016. u 15:57
Tagovi: Ella Dvornik, Marx

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p