TRENDOVI

Mašna za kosu: modni dodatak s kojim svaka kombinacija izgleda neodoljivo

Modni dodatak idealan za ženstvene outfite!

Kada je osmišljavanje idealnog outfita u pitanju, nikako ne smijemo zanemariti i onaj beauty segment, koji uvelike doprinosi cjelokupnom dojmu. Kako je nakon hladne zime i suhog zraka u grijanim prostorijama našoj kosi potrebno osvježenje, šišanje biste vrlo lako mogli odgoditi ženstvenim modnim dodatkom - mašnom za kosu!

Već nekoliko sezona svjedočimo povratku trendova koji su uvelike obilježili dio našeg djetinjstva, a u skupinu 'modnih povratnika' poput samta i trapez hlača, na vrata našeg ormara ponovno su pokucali i razni dekorativni predmeti zahvaljujući kojima naša kosa poprima svoje najbolje izdanje. Tako se sve češće na našim glavama mogu vidjeti razne upečatljive kopčice, gumice za kosu, rajfovi, ali i mašne, kao jedan od najromantičnijih modnih dodataka. Mašne posebice volimo nositi za vrijeme ljetnih mjeseci, kada je poželjno da naša kosa bude skupljena te sklonjena s lica kako bi nam bilo što ugodnije za vrijeme visokih temperatura.

Osim svoje funkcionalne strane, mašne za kosu predstavljaju najjeftiniji upgrade frizure za svaki dan te u kosi izgleda vrlo chic. Također ovaj modni dodatak sjajno izgleda i u kombinaciji s bijelim lanenim haljinama koje posebno volimo nositi ljeti, a kada vam dosadi njihovo nošenje u kosi, vrlo lako ih možete iskoristiti za osvježavanje nekih drugih modnih dodataka, poput sandala ili torbice. U nastavku smo izdvojili nekoliko prekrasnih modela ovog ženstvenog modnog dodatka, stoga je pravo vrijeme da unesete svježinu i ženstvenost u svoje svakodnevne outfite!

Stradivarius (35 kn)

Bershka (40 kn)

Bershka (40 kn), Reserved (30 kn)

Reserved (50 kn), (35 kn)

Reserved (50 kn)

Stradivarius (35 kn)

Foto: Instagram, Stradivarius, Bershka, Reserved
Objavljeno: 15.05.2020. u 11:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p